Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Sigrids hemlighet - Släkten del 2
Isbn: 978-91-8582-594-3
Förlag: Earbooks
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: maj 2012
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Length: 13 timmar 13 minuter

Ljudbok

Sigrids hemlighet - Släkten del 2

Sigrids hemlighet är andra delen i Historiska Medias romanserie Släkten, där kända författare berättar Sveriges historia med utgångspunkt i en fiktiv släkt och dess medlemmars öden och äventyr. Första delen i serien var Katarina Mazettis vikingasaga Blandat blod. I Sigrids hemlighet tar Karin Wahlberg över berättelsen.

Denna gång utspelar sig handlingen i början av 1000-talet i och omkring Sigtuna. I dess centrum står den unga Sigrid som alltsedan den natt då hennes lillebror Östen försvann bär på en tung hemlighet.

Efter den hemska natten förändras livet i ett slag. Fadern dör och Sigrid gifts bort med den stenrike men åldersstigne Stenkil Stenson. Hon rycks upp från sina rötter och förs till sitt nya hem, Sätuna. Där inser hon snart att äktenskapet tillkommit för ett enda syfte: den unga bruden ska leverera en arvinge.

Sigrids hemlighet är en spännande historisk roman om tidlösa känslor, om ensamhet och sorg, om kärleken mellan barn och föräldrar och om rädslan att förlora den man håller mest kär.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone