Jump to content
The library informs: Obs! 3 lån/vecka. Huom! 3 lainaa/viikko
Cover for Sigrids hemlighet - Släkten del 2
Isbn: 978-91-8582-594-3
Publisher: Earbooks
Category:
Novels
Accessible since: May 2012
Narrator: Katarina Ewerlöf
Length: 13 hours 13 minutes

Audiobook

Sigrids hemlighet - Släkten del 2

Sigrids hemlighet är andra delen i Historiska Medias romanserie Släkten, där kända författare berättar Sveriges historia med utgångspunkt i en fiktiv släkt och dess medlemmars öden och äventyr. Första delen i serien var Katarina Mazettis vikingasaga Blandat blod. I Sigrids hemlighet tar Karin Wahlberg över berättelsen.

Denna gång utspelar sig handlingen i början av 1000-talet i och omkring Sigtuna. I dess centrum står den unga Sigrid som alltsedan den natt då hennes lillebror Östen försvann bär på en tung hemlighet.

Efter den hemska natten förändras livet i ett slag. Fadern dör och Sigrid gifts bort med den stenrike men åldersstigne Stenkil Stenson. Hon rycks upp från sina rötter och förs till sitt nya hem, Sätuna. Där inser hon snart att äktenskapet tillkommit för ett enda syfte: den unga bruden ska leverera en arvinge.

Sigrids hemlighet är en spännande historisk roman om tidlösa känslor, om ensamhet och sorg, om kärleken mellan barn och föräldrar och om rädslan att förlora den man håller mest kär.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone