Jump to content
The library informs: Obs! 3 lån/vecka. Huom! 3 lainaa/viikko
Cover for Döden genom vatten
Isbn: 978-91-7036-254-5
Publisher: Storyside
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2012
Narrator: Mirja Turestedt
Length: 11 hours 57 minutes

Audiobook

Döden genom vatten

Systrarna Heather och Ismay är båda i trettioårsåldern och bor ihop. En trappa upp i samma hus bor deras schizofrena mamma som vårdas av sin syster. Systrarna pratar aldrig om det fruktansvärda som hände nio år tidigare då deras styvpappa, Guy, hittades drunknad i badkaret. Inte heller pratar de om att Heather var ensam hemma med Guy då det hände eller att hon var drypande blöt när hon mötte sin mamma och syster i trappan. Tillsammans har de diktat ihop en historia för polisen som ger Heather alibi och fallet avskrivs som en olycka.

Men Ismay kan inte släppa taget om vad som hände och när Heather träffar en man känner systern att hon måste berätta för honom. I brist på mod talar hon in sina tankar på ett band.

Samtidigt har hon själv kärleksproblem – hennes älskade har lämnat henne för överklassflickan Eva. Heather försöker hjälpa sin syster genom att övertala Eva att lämna mannen. När Eva kort därefter hittas mördad i en park och Ismays band hamnar i orätta händer börjar sanningen till slut komma fram.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone