Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för I skuggan av bergen
Isbn: 978-91-5070-969-8
Förlag: Förlaget Harlequin
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: december 2013

E-bok

I skuggan av bergen

I skuggan av bergen

Välkommen till Grace Valley i Kalifornien en plats där blod är tjockare än vatten, vänskapsbanden starka och kärleken så mycket vackrare.

Besökare brukar slås av dalens lugn och skönhet, vilka båda finns i överflöd. Olåsta dörrar, verandor, pajer som svalnar på fönsterblecken – det här är lantliv när det är som bäst. Men besökarna ser inte alltid vad som finns i samhällets hjärta. Eller precis utanför stadsgränsen ...

June Hudson växte upp i Grace Valley, som dotter till stans doktor. Efter att ha läst till läkare återvänder hon hem för att följa i sin fars fotspår. Vissa skulle nog säga att hon har valt den enkla, bekväma vägen, men June vet hur det verkligen ligger till.

Jobbet är hela hennes liv och akutrummet är varhelst hon är behövd – eller där patienten hittar henne. Hon har alltid jour, och människorna runt omkring henne är hennes utvidgade familj. Vilket är bra eftersom det här är en stad där du borde ha valt din man redan i nionde klass, annars blir det svårt att träffa någon. Grace Valley är nämligen inte en plats där du möter tillgängliga, snygga män ... åtminstone inte tills en agent under täckmantel plötsligt börjar dyka upp under dygnets alla möjliga timmar.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone