Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Sex, lögner och bedragare/Miljonär söker arvinge
Isbn: 978-91-5071-150-9
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: January 2014

E-book

Sex, lögner och bedragare/Miljonär söker arvinge

Sex, lögner och bedragare
Bedragaren Gabriel Black har just blivit arresterad. Av en riktig kvinna. FBI-agenten Danita Cruz skulle kunna få en man att bekänna vad som helst. Och nu tvingar hon Gabriel att välja mellan ett hårt straff eller att hjälpa polisen att sätta dit hans egen familj. Nu måste han presentera Danita som sin fästmö för familjen. Och det är det perfekta tillfället att ta en ljuv hämnd på henne ...

Men Danita vet att ge svar på tal, och Gabriels kontroll är bortom all räddning när rå, sexuell energi tar över. Deras fejkförhållande känns plötsligt som ... äkta vara. Frågan är om ett överväldigande begär räcker för att omvända en bedragare?

Miljonär söker arvinge
"Miljonär söker arvinge." Så lyder annonsen som en av Chicagos mest eftertraktade män satt in. Och Shannon som är i skriande behov av pengar svarar genast. Hon är beredd att föda Burke Bishops efterlängtade arvinge. Ett barn är allt han vill ha – och det passar Shannon utmärkt, hon vill inte heller tvingas in i kärleksfållan. Men klarar hon av att lämna ifrån sig sitt barn – och aldrig mer få träffa Burke?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone