Jump to content
The library informs: Koko kansa lukee - Hela folket läser 28.6.–30.7.2021 - e-kirjakampanja/e-bokskampanj. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Toner av passion/Lyckobägaren
Isbn: 978-91-5071-181-3
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: September 2014

E-book

Toner av passion/Lyckobägaren

Toner av passion
När den världsberömda artisten Malcolm Douglas sveper in i den lilla staden har Celia inte sett honom sedan dagen då han krossade hennes hjärta arton år tidigare. Hela situationen ställs på ända när han påstår att han kommit för att skydda henne från en förföljare.

Malcolm, som också är agent för Interpol, vet att det enda sättet att hålla Celia i säkerhet är att ta med henne på sin Europaturné. Men den starka attraktion han fortfarande känner för sin ungdomskärlek hotar att grumla hans omdöme. Och Celia kan inte låta bli att förtrollas av hans musik, men kan hon någonsin förlåta honom för det som hänt i det förflutna?
 
Lyckobägaren
Annie Sullivan kan inte tänka sig något mer spännande och romantiskt än jakten på en gammal släktklenod. Passande nog har hon i flera år jobbat med att sköta Sinclair Drummonds gamla familjegods. Men när hon och hennes chef letar igenom vinden tillsammans upptäcker hon plötsligt att hon i stället inte kan få nog av honom.

För att vara en nyskild man som bestämt sig för att leva ensam är Sinclair ute på tunn is – Annie är förföriskt vacker i en av de gamla klänningar de hittat på vinden. Trots det vågar han bjuda med henne på en fin fest på Long Island. Askungesagan spirar, men överlever den de chockerande nyheter han snart ska få höra?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone