Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Ett olägligt begär/Högt spel, heta nätter
Isbn: 978-91-5071-475-3
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: April 2015

E-book

Ett olägligt begär/Högt spel, heta nätter

Ett olägligt begär
Borgmästaren Seth Jacobs har storslagna planer, och han tänker inte låta någon sätta stopp för dem. Allra minst Darby Carroll. Hennes behov av lugn och ro står i vägen för ett avgörande järnvägsprojekt som skulle gynna hela staden. Nu blir han tvungen att använda all sin charm för att övertala den envisa kvinnan att se saker och ting på hans sätt. Men att med hjälp av förförelse försöka vinna över någon på sin egen sida kan få konsekvenser, och snart inser Seth att han underskattat sin motståndare ...

 

Högt spel, heta nätter
I den glittrande spelstaden där pengar betyder allt gäller det att ha vassa armbågar. Scarlett Fontaine har precis vad som krävs. Den före detta Hollywoodstjärnans sexiga charm får varenda man att gå hennes vilja till mötes. Alla utom en.

Säkerhetskonsulten Logan Wolfe tycker inte att flirtande hör hemma i affärssammanhang. Och det låter han gärna Scarlett få veta. Men när en oväntad hotbild dyker upp tvingas de samarbeta. Och snart gör de mer än så. Men i en stad där varje natt erbjuder nya möjligheter och frestelser ... Kan de verkligen lita på varandra?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone