Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Fallen ängel
Isbn: 978-91-5071-569-9
Publisher: Förlaget Harlequin
Category:
Novels
Accessible since: July 2015

E-book

Fallen ängel

Passion och skandal kolliderar i Julia Londons serie om fyra systrar som är fast beslutna att inte hamna i fördärvet. En plan född ur desperation.
En gång i tiden var de societetens mest firade skönheter. Nu inväntar Grace och hennes systrar skammen av att förlora sin höga status i och med greven av Beckingtons död. De ödesdigra omständigheterna är oundvikliga, om inte Graces fräcka plan att förföra en förmögen viscount så att han gifter sig med henne lyckas utan att något kommer i vägen. Men när hon nästlar sig in i fel mans famn av misstag och blir upptäckt i armarna på Jeffrey, greven av Merryton, tar hennes plan en mycket oväntad – och glödhet – vändning.

… som förändras av passion
Styrd av rutiner och bunden av plikter har Jeffrey ingen längtan efter en hustru, men det är innan han faller för Graces frestelse. Trots att hon är själva definitionen av oordning, kan han inte låta bli att vilja ha henne på alla tänkbara sätt. Men när hennes hemligheter möter hans är det möjligt att societeten anser att deras liv är bortom all räddning. För Jeffrey däremot kan det vara möjligheten till en ny början.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone