Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Livet med kvantfysiska glasögon
Isbn: 978-91-8709-380-7
Förlag: Soderpalm publishing
Kategori:
Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: november 2016
Uppläsare: Mikael Säflund
Length: 4 timmar 0 minut

Ljudbok

Livet med kvantfysiska glasögon

Nu finns äntligen den uppmärksammade boken Livet med kvantfysiska glasögon som ljudbok. Inläst av författarna och med massor av bonusmaterial och överraskningar!

Oavsett om du är singelpappa, fru, VD, helgon, syndare, Svensson, guzz eller pensionär kommer du att börja förändras så fort du tar denna bok i dina händer. För det är så kvantfysikens lagar fungerar.

Men vad är egentligen kvantfysik? Fysikerna menar att den som säger att den förstår kvantfysik har inget förstått! Den här boken radar inte upp de matematiska formler som fysikerna prövar i laboratorierna.

Vi tar istället av oss labbrockarna, kliver in i verkligheten, men behåller de kvantfysiska glasögonen på näsan. Hur blir det om vi applicerar fysikernas upptäckter och experiment i våra vanliga liv? De blir inte särskilt vanliga… Snarare magiska.

Med hjälp av bokens enkla förklaringar och experiment kan vi applicera kvantfysik i våra liv. Vi kan börja skapa de liv vi drömmer om. Och detta utifrån information som varken är baserad på tro eller övertygelser, utan på vetenskap i form av tusentals publicerade studier. Det är viktigt att veta eftersom det boken beskriver ibland kan verka mystiskt eller rentav förtrollande.

Trevlig lyssning! 


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone