Jump to content
The library informs: Obs! 3 lån/vecka. Huom! 3 lainaa/viikko
Cover for Jack & Jill (Alex Cross #3)
Isbn: 978-91-7701-773-8
Publisher: Modernista
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: August 2017

E-book

Jack & Jill (Alex Cross #3)

»James Patterson är Mästaren. Punkt.« | Ian Rankin

»James Patterson har en kuslig förmåga att skapa levande, realistiska karaktärer och perfekta intriger i blixtrande tempo. För att uttrycka det enkelt: Ingen gör det bättre.« | Jeffery Deaver


En kontroversiell senator hittas mördad i sin säng i Georgetown. På andra sidan stan hittas en liten flicka död, brutalt misshandlad.
Alex Cross kallas in för att söka en eventuell koppling mellan de två morden. Och samtidigt slår mördaren till igen. Ingen i Washington går säker - inte barn, inte politiker, inte ens USA:s president...
Cross har en rad imponerande förmågor, och han har dessutom det mod som krävs. Men ska han kunna få fram sanningen innan det är för sent?
Detta är den 3:e fristående boken om Alex Cross - en av världens mest populära kriminalromanserier.

JAMES PATTERSON har haft fler New York Times-bästsäljare än någon annan författare genom tiderna, vilket har gett honom en plats i Guinness Rekordbok. Sedan han för sin första roman tilldelades Edgar-priset 1977, har hans böcker sålt i mer än 300 miljoner exemplar. Alex Cross-böckerna hör till de senaste 25 årens mest populära kriminalromanserier.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone