Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Baskervillen koira
Isbn: 978-87-2602-171-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: June 2018
Narrator: Jukka Pitkänen
Length: 8 hours 58 minutes

Audiobook

Baskervillen koira


Sir Charles Baskervillen kuollessa yllättäen sydänkohtaukseen alkaa kylässä kiertää huhu kuoleman aiheuttaneesta, perhettä mahdollisesti jo sukupolvien ajan vainonneesta yliluonnollisesta jättiläiskoirasta. Kun suvun perillinen Sir Henry Baskerville saapuu Kanadasta Englannin Dartmoorin pimeille ja sumuisille nummille vastaanottamaan perintöään, kutsutaan tapausta tutkimaan skeptinen Sherlock Holmes. Oliko Sir Charles Baskervillen kuoleman takana todella sydänkohtaus vai kenties autioilla nummilla vaaninut eläin? Tuleeko Baskervillen tilusten uudesta omistajasta koiran seuraava uhri? 

Baskervillen koira on Sir Arthur Conan Doylen kolmas Sherlock Holmes -romaani. Baskervillen koira on yksi Doylen tunnetuimmista teoksista, ja sitä on versioitu myös valkokankaalla yli 20 kertaa.
Sir Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli brittiläinen kirjailija, joka tunnetaan parhaiten salapoliisi Sherlock Holmesin seikkailuista kertovasta jännityskirjallisuudesta. Hän julkaisi urallaan neljä romaania ja yli 50 novellia, joita tähdittää parivaljakko Sherlock Holmes ja tohtori Watson. Tarinat nähdään tärkeinä merkkipaaluina jännityskirjallisuuden historiassa.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone