Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt
Isbn: 978-91-8874-327-5
Förlag: Polaris Fakta
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: september 2018
Uppläsare: Gustav Bloom
Length: 5 timmar 22 minuter

Ljudbok

Ledarskap för förändring : Mina 79 bästa misstag och annat värdefullt

Vilka är de största misstagen du gjort som ledare i förändringsprojekt? Och vad har du lärt dig? 

Pontus Bodelsson har begått många misstag under sina 20 år som vd på olika företag i förändring. Det har utvecklat hans ledarskap och förändringskompetens, och i den här boken bjuds du på de 79 bästa misstagen - och lärdomarna de ledde fram till. Misstag är en konsekvens av att skapa nytt och ska ses som något värdefullt.

Förändring innebär en svår utmaning för alla ledare och den här boken ger med sitt oväntade grepp tankeväckande insikter och handfasta råd för såväl den nytillträdde mellanchefen som det erfarna styrelseproffset. Pontus mixar lustfyllt egna erfarenheter av förändringsarbete, innovation och digitalisering med klokskap från andra företagsledare, forskare och tänkare. Genom bokens 79 misstag och en ny förändringsmodell leds läsaren fram till tio praktiska principer för förändring.

Pontus Bodelsson har varit vd sedan 1998, senast på HD-Sydsvenskan och dessförinnan bl.a. på Nationalencyklopedin. Han sitter i flera styrelser, som t.ex. e-hälsoföretaget Min Doktor. Pontus har tagit en Executive MBA, är ekonom och jur.kand. från Lunds universitet och har studerat förändringsledarskap vid Harvard Business School. Han har tidigare skrivit Management by Glädje (2012) och utnämndes 2013 till Skånes mest inspirerande ledare.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone