Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for ZOO! #2: Hjärtattack
Isbn: 978-95-2333-179-2
Publisher: Förlaget M
Category:
12 -15 years Children's books Humour
Accessible since: January 2019

E-book

ZOO! #2: Hjärtattack

Livet saknar en massa helt basic funktioner! Vissa ögonblick borde gå att screenshotta, andra att deleta kvickt. När man går i åttan finns det många dagar man helt enkelt bara borde kunna swajpa bort för evigt.

I den andra boken i ungdomsserien ZOO ! står Atlas i början av sin politiska karriär som inofficiell ledare för åttorna sedan han blivit invald i skolstyrelsen. Plötsligt förväntas han ha svar på alla livets frågor och råkar dessutom starta ett matkrig med kökschefen Gunvor.

Med makt kommer inte bara ansvar, utan också popularitet och nyckeln till Källarkontoret. Där finns Felicia från sjuan, och snart går känslomixern på högvarv. Också populära Tessie vill plötsligt hänga med Atlas, som i sin tur inte kan sluta drömma om coola, smarta Sarah- Li. På vems sida ska man stå när ens hjärta går till attack? Kärlek = gigantiskt mindfuck!

Om allt detta skriver Atlas till bästa kompisen Elliott som befinner sig på andra sidan jorden. Om vem han egentligen är kär i, om att bli utbytt som ett par skor och om att ibland vara så lycklig att inga emojis räcker till.

Stor humor och vrickade karaktärer samlas i denna bok om att gå på högstadiet och växa upp i en värld med smartphones och sociala medier."Forsström och Korkea-aho lyckas väldigt väl med att på ett engagerande sätt berätta fram sitt fiktiva högstadium, och befolka det med karaktärer och plot twists som fascinerar och överraskar såväl läsaren som Atlas själv." -SVENSKA YLELog in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone