Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Kuolema kulkee kannoilla
Isbn: 978-95-2492-833-5
Förlag: Minerva kustannus
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: mars 2019

E-bok

Kuolema kulkee kannoilla

Villin uudenvuodenjuhlan jälkeen nuori nainen raiskataan raa'asti Brightonin Metropole-hotellissa. Viikkoa myöhemmin uhriksi joutuu toinen nainen. Molemmilta raiskaaja vie kengät.

Rikosylikomisario Roy Grace toteaa nopeasti, että rikokset noudattavat sama kaavaa kuin vuonna 1997 kaupungissa kauhua herättäneet, selvittämättömiksi jääneet raiskaukset. "Kenkämieheksi" nimetyn hyökkääjän uskotaan raiskanneen neljä naista ennen kuin hän murhasi viidennen uhrinsa ja katosi. Onko nyt kyseessä jäljittelijä vai onko Kenkämies palannut?

Kun samankaltaisia raiskauksia tapahtuu vielä lisää, Roy Grace on vakuuttunut, että kyseessä on sama mies. Vain kaivautumalla menneisyyteen Grace voi löytää avaimet tuntemattoman pedon arvoitukseen. Pian Grace joutuu tutkimusryhmineen epätoivoiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan pelastaakseen Kenkämiehen seuraavan uhrin.

Ensin pitäisi kuitenkin saada selville, kuka tämä seuraava uhri on.

Kuolema kulkee kannoilla on Peter Jamesin huippusuositun Roy Grace -sarjan kuudes osa. Juonenkuljetuksen mestari on jälleen kirjoittanut dekkarin, joka pitää herkeämättä otteessaan viimeiselle sivulle saakka.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone