Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för "Et kuitenkaan usko..."
Isbn: 978-95-2291-353-1
Förlag: Docendo
Kategori:
Memoarer & Biografier Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: maj 2019
Uppläsare: Ville Tiihonen
Length: 3 timmar 46 minuter

Ljudbok

"Et kuitenkaan usko..."

Näyttelijä Ville Haapasalo on meillä tunnettu televisiosarjoistaan, joissa hän kiertää Venäjää ristiin rastiin. Suomessa hän on toki suosittu, mutta sitä ei voi verrata Haapasalon jättimäiseen suosioon Venäjällä. Arvostettu Forbes-talouslehti on rankannut Haapasalon Venäjän "kolmanneksi arvokkaimmaksi kasvoksi".

Villen uskomattomat seikkailut Venäjällä alkoivat siitä, kun täysin kieltä taitamaton nuorukainen aloitti ensimmäisenä ulkomaalaisena opinnot Leningradin teatteriakatemiassa vuonna 1991. Opiskeluvuosina Neuvostoliitto kaatui, ja Haapasalo sai kantapään kautta kokea, millaista oli nähdä nälkää ja tulla kerta toisensa jälkeen ryöstetyksi. Onni kuitenkin kääntyi, kun hänet valittiin näyttelemään elokuvaan Metsästyksen kansallisia erikoisuuksia, josta tuli Venäjän kaikkien aikojen suosituin komedia. Nyttemmin Ville on paitsi kansan myös Venäjän valtaapitävien suosikki.

Kauko Röyhkä on kirjannut muistiin Villen uskomattomat vaiheet Venäjän jälleensyntymisen vuosina. Tarina on hulvattoman hauska ja rankka eikä aina kovin kaukana paroni von Münchhausenin muisteloista. Juha Metson valokuvat rakentavat tarinalle toisen ulottuvuuden, jossa näkyvät itänaapurin kurjuus ja korskeus.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone