Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Yökoulu ja vaarallinen operaatio
Isbn: 978-95-2040-941-8
Förlag: Tammi
Kategori:
3-6 år Barn & Ungdom
Tillgänglig sedan: juni 2019
Uppläsare: Markus Bäckman
Length: 21 minuter

Ljudbok

Yökoulu ja vaarallinen operaatio

Zombipökäle saa uimahallin sekaisin!

Helppolukuinen Yökoulu-sarja uppoaa alakoululaisiin kuin veitsi… voihin! Kauhun ja huumorin yhdistelmää ei voi vampyyrikaan vastustaa.

Yökoululaiset lähtevät uimahalliin opettajansa, neiti Kammosen johdolla. Heidän uintivuoronsa on tietysti yöllä, kun muu kaupunki nukkuu. Paavo Zombinen, Martta Vampyyri, Lauri Luuranko ja muut koululaiset ovat innoissaan!

Hallissa on samaan aikaan meneillään vauvauinti, ja altaassa polskii myös Paavon pikkuveli, zombivauva. Yhtäkkiä vauvan uimavaipasta luiskahtaa veteen kakkapökäle ja syntyy täydellinen kaaos! Kukaan ei huomaa, että zombivauva irrottaa altaan tulpan, koska luulee sitä tutiksi. Uimarit imeytyvät suoraan sokkeloisiin viemäreihin, missä lymyilee jättimäinen viemärirotta. Ja kun putkistossa alkaa kaikua puistattava huhuilu, eksyneitä lapsia pelottaa toden teolla. Pääsevätkö he koskaan ulos? Ja kuka viemärissä oikein ulisee?

Paula Noronen on kekseliäs lastenkirjailija ja tv-persoona. Hänet tunnetaan erityisesti Supermarsusta, joka on valloittanut myös valkokankaat.

Kati Närhi on arvostettu kuvittaja ja sarjakuvapiirtäjä, jonka ihanan mäyräkoiran nimi on Sylvi.


Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone