Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Opi Meditoimaan
Isbn: 978-91-9849-537-9
Förlag: Lindblom Academy
Kategori:
Filosofi Psykologi Medicin & hälsa
Tillgänglig sedan: juli 2019

E-bok

Opi Meditoimaan

Helena Lindblom on hyvä esimerkki henkilöstä joka ei tiennyt meditoinnista paljoakaan, ennen kuin hän 17 vuotta sitten aloitti mietiskelyn. Asioista oli pakko ottaa itse selvää ja oppia matkan varrella eteen tulleista virheistä. Helena tiesi aina, ettei halunnut elää "normaalia" elämää ja siitä syystä hän on aina ollut hyvin utelias oman tien kulkija. Hän ymmärsi jo varhain, että ihmisillä oli taipumus mutkistaa asioita erityisesti kun kyse oli henkisestä kehityksestä. Työskenneltyään vuosia matkailu- ja hotellialalla johtoasemassa Helenasta alkoi tuntua, että elämässä täytyy olla jotain muutakin. Syttyi kipinä, jonka seurauksena Helena alkoi kehittää henkisyyttään pidemmälle.

Helena aloitti mietiskelyn opastettujen nauhoitusten sekä tuttavilta saatujen ehdotusten avulla. Mikään ei kuitenkaan tuntunut "omalta". Helena rakasti meditoida, mutta se tuntui hyvin monimutkaiselta. Hän kokeili useita eri tekniikoita ja syvensi henkistä kehitystään. Pian Helena rakensi yksinkertaiseen, helppoon meditointiin erikoistuneen yrityksen joka opettaa eri tekniikoita esimerkiksi yksin tapahtuvaan mietiskelyyn.

Tavoitteiden ja visioiden saavuttaminen on jo pitkällä ja Helena matkustaa tällä hetkellä ympäri maailmaa ohjaamassa meditoinnin saloihin. Opettajana Helenan päämääränä on toisten auttaminen sekä se, että opituista tiedoista olisi kaikille hyötyä. Näin muut voivat, Helenan tapaan, löytää sisäisen rauhan ja onnen.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone