Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Värderingsbaserat ledarskap : Mening, tillit och transformation
Isbn: 978-91-2782-461-4
Förlag: NoK Akademisk
Kategori:
Ekonomi & marknadsföring
Tillgänglig sedan: augusti 2019

E-bok

Värderingsbaserat ledarskap : Mening, tillit och transformation

Denna inspirerande och praktiska bok är skriven för dig som vill utöva ett värderingsbaserat och meningsskapande ledarskap.

Globalisering, digitalisering, klimatförändringar och krav på flexibilitet leder till att arbetslivet alltmer präglas av förändring och komplexitet. Detta yttre förändringstryck kan leda till stress och en känsla av vanmakt, men genom att bottna i sina värderingar kan ledare få riktning och handlingskraft. Ett värderingsbaserat ledarskap lägger grunden för ett starkt engagemang och en känsla av mening hos alla medarbetare.

Här får du hjälp att upptäcka och mejsla fram dina egna värderingar och att stärka din förmåga att leva som du lär i vardagen. Dessutom får du förståelse för hur du kan skapa momentum för framgångsrik transformation genom att leda med fokus mot ett högre syfte. Teori och exempel varvas med olika reflektionsövningar och praktiska verktyg.

Värderingsbaserat ledarskap: om mening, tillit och transformation är skriven för dig som på något sätt utövar ledarskap. Kanske är du chef med personalansvar, entreprenör, projektledare eller så axlar du ett idébaserat ledarskap. Boken är också relevant för dig som vill utveckla ett värderingsbaserat självledarskap.

Julia Norinder har arbetat med komplexa förändringsprocesser och värderingsbaserat ledarskap i snart två decennier. Hon har varit verksam som konsult, VD och HR-chef och hon har omfattande erfarenhet från såväl näringsliv som offentlig sektor. I dagsläget är Julia chef för HR- och kommunikation på Sida.


Provläs (Ladda ner)
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone