Jump to content
The library informs: Obs! 3 lån/vecka. Huom! 3 lainaa/viikko
Cover for Kavaltajan loppu
Isbn: 978-87-2631-827-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels History
Accessible since: February 2020

E-book

Kavaltajan loppu

"Kavaltajan loppu" jatkaa siitä mihin "Tsaarin kuriiri" loppui.

Mikael onnistuu pakenemaan vankeudestaan mutta joutuu pian uusiin vaikeuksiin, kun taustalla juonittelee kavaltaja Ivan Ogarev. Pian matka jatkuu Irkutskin kaupunkiin. Onnistuuko Mikael suorittamaan tehtävänsä? Entä mitä tapahtuu, kun suuriruhtinas kohtaa Mikaelin ja Ivan Ogarevin?

Jules Vernen uskomattomaan seikkailuun mahtuu jännitystä ja vauhtia – mutta myös ripaus romantiikkaa. "Kavaltajan loppu" on teos, joka on pitänyt lukijoita otteessaan sukupolvesta toiseen.

Jules Verne (1828–1905) oli ranskalainen kirjailija, jonka tunnetuimpia romaaneja ovat "Matka maailman ympäri 80 päivässä" sekä "Matka maan keskipisteeseen". Verne oli myös yksi ensimmäisistä science fiction -kirjailijoista. Hän kirjoitti sukellusveneistä ja lentokoneista ennen kuin niitä oli varsinaisesti edes keksitty.

Jules Vernen kirjoja on käännetty toiseksi eniten maailmassa – Vernen edelle yltää ainoastaan Agatha Christie. Vernen kirjoittamat seikkailut ovat säilyttäneet suosionsa, ja ne riemastuttavat lukijoita yhä tänä päivänä.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone