Jump to content
The library informs: Obs! 3 lån/vecka. Huom! 3 lainaa/viikko
Cover for Ponyvillemysterierna 6 - Sista striden
Isbn: 978-87-2622-371-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Children's books 6-9 years
Accessible since: February 2020
Narrator: Ida Olsson
Length: 1 hour 47 minutes

Audiobook

Ponyvillemysterierna 6 - Sista striden

Den spännande upplösningen!

Tiden har kommit för Cutie Mark Crusaders att en gång för alla få stopp på det som hotat Equestria. Fiendens plan att stjäla Skugghjälmen och ta över hela Equestria kan bara inte få bli verklighet! Dessutom har är systrarna Ambermoon och Lilymoon förhäxade och bortrövade.

Med hjälp av sina storasystrar, prinsessan Twilight Sparkle och enhörningen Blue Moon har Cutie Mark Crusaders tränat intensivt för den stora dagen. Men när den väl är kommen börjar de tveka - kan de verkligen stoppa tant Eclipse helt själva? När de väl tagit sig in i Livewood finns det ingen återvändo. Som tur är har de i alla fall med sig tidsfickan som kan vrida tillbaka tiden en minut. Och nere i underjorden kommer det även hjälp från oväntade håll ...

Penumbra Quill började skriva om mysterierna i Equestria efter att hon mötte ett spöke på ett av sina uppdrag som reseskribent. Nu bor hon precis utanför Ponyville och rapporterar om alla läskiga och mystiska händelser som hennes läsare kan tänkas vilja höra om.

I Ponyvillemysterierna får vi följa Cutie Mark Crusaders - Apple Bloom, Sweetie Bell och Scootaloo - när de ger sig ut för att hitta sanningen bakom Ponyvilles mysterier, legender och spökhistorier.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone