Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Kuuden metrin syvyydessä
Isbn: 978-95-2351-299-3
Publisher: Into Kustannus
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: February 2020

E-book

Kuuden metrin syvyydessä

”Denise Rudberg on oiva viihteellisten dekkarien luoja. Mariannen intohimoina ovat murhien lisäksi valkoinen tryffelinougat, sudokut ja viini.” - Ilta-Sanomat

Tukholma on peittynyt jään alle, ja kylmä tuuli puhaltaa keskustan kaduilla. Ruotsin kulttuurieliitti on kerääntynyt oopperatalolle, missä käynnistyy kohutun oopperan maailmanensi-ilta. Luvassa on paitsi kultaa ja kimallusta myös perin kiusallisia paljastuksia tosielämästä.

Oopperan luonut Kaavermanin pariskunta katoaa pian jälkiä jättämättä. Mediassa roihahtaa spekulointi pariskunnan kohtalosta, ja tapauksen selvittelyyn tempautuu mukaan myös terävä ja kokenut syyttäjänsihteeri Marianne Jidhoff. Pari viikkoa myöhemmin iäkäs rouva murhataan palvelutalossa. Surmaajan jättämä viesti johdattaa Jidhoffin työtovereineen yhä syvemmälle vyyhteen, jossa on kyse vallanhimosta ja politiikasta. Mystinen murha näyttää kummasti liittyvän myös taiteilijapariskunnan katoamiseen. Onko liikkeellä kylmäverinen kostaja?

Marianne Jidhoffin fanit pääsevät sarjan itsenäisessä kuudennessa osassa kurkistamaan kullattuihin kulisseihin, joiden takana vallanpitäjät vehkeilevät ja eliitti punoo juoniaan.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone