Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Tonavan luotsi
Isbn: 978-87-2625-677-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: mars 2020
Uppläsare: Ritva-Liisa Elivuo
Length: 10 timmar 20 minuter

Ljudbok

Tonavan luotsi

Sigmaringenin kalastuskilpailun voittaa tuntematon mies, joka lupaa matkustaa ruuhellaan Tonavaa pitkin aina Mustalle merelle saakka. Tonavan luotsiin liittyy kuitenkin jotain kovin arvoituksellista – jostain syystä hänellä on perässään useita vihamiehiä. Jokimatkasta kehkeytyy vaarallinen seikkailu, josta selvitäkseen luotsin on hyödynnettävä kaikki neuvokkuutensa.

Mutta kuka on tuo Tonavan luotsi, joka esiintyy salanimellä ja peittää silmänsä aurinkolaseilla? Entä miksi hän ei paljasta päämääräänsä, johon hänellä selvästikin on kiire? Onko hän rikollinen vai isänmaanystävä, ja miksi myös viranomaiset seuraavat häntä?

Jules Verne (1828–1905) oli ranskalainen kirjailija, jonka tunnetuimpia romaaneja ovat "Matka maailman ympäri 80 päivässä" sekä "Matka maan keskipisteeseen". Verne oli myös yksi ensimmäisistä science fiction -kirjailijoista. Hän kirjoitti sukellusveneistä ja lentokoneista ennen kuin niitä oli varsinaisesti edes keksitty.

Jules Vernen kirjoja on käännetty toiseksi eniten maailmassa – Vernen edelle yltää ainoastaan Agatha Christie. Vernen kirjoittamat seikkailut ovat säilyttäneet suosionsa, ja ne riemastuttavat lukijoita yhä tänä päivänä.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone