Jump to content
The library informs: Obs! 3 lån/vecka. Huom! 3 lainaa/viikko
Cover for Valkopukuinen nainen 1
Isbn: 978-87-2644-183-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: April 2020

E-book

Valkopukuinen nainen 1

Nuori piirustuksenopettaja Walter Hartright on saanut töitä Limmeridgen kartanosta, jossa hänen on määrä opettaa suvun tyttärille taiteita. Ennen kartanoon muuttoa tapahtuu kuitenkin jotakin perin kummallista: Hartright kohtaa pimeällä kadulla mystisen, täysin valkoisiin pukeutuneen naisen, joka kertoo joutuneensa onnettomuuteen.

Limmeridgessä Hartright rakastuu yhteen perheen nuorista naisista – ja sotkeutuu samalla perheen salaisuuksiin, joihin liittyy yllättäen valkopukuinen nainen...

"Valkopukuinen nainen" on Wilkie Collinsin mestarillinen jännitysromaani vuodelta 1859, joka on inspiroinut monia nykyajan rikosromaaneja. BBC julkaisi romaaniin perustuvan TV-sarjan vuonna 2018.


Wilkie Collins (1824–1889) oli englantilainen kirjailija, joka vaikutti merkittävästi modernin rikoskirjallisuuden syntyyn. Collinsin kuuluisin teos "Valkopukuinen nainen" oli valtava myyntimenestys jo julkaisuvuonnaan 1859. Collins kirjoitti romaanien lisäksi myös novelleja ja näytelmiä. Hän oli läheinen ystävä Charles Dickensin kanssa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone