Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Olösta kriminalfall
Isbn: 978-87-2638-177-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Historia
Tillgänglig sedan: juni 2020

E-bok

Olösta kriminalfall

För moderna rättsmedicinare och historiker har en rad av historiens största brott visat sig omöjliga att klara upp – det enda som återstår är kvalificerade gissningar, och mysterierna förblir olösta. Bland de mest frustrerande mordgåtorna finns historierna om den amerikanske Zodiacmördaren och Jack Uppskäraren som härjade i London i slutet av 1800- talet.

I båda fallen njöt gärningsmannen av att skicka hånfulla brev till polisen, så det går faktiskt att både göra grafologiska analyser och utvinna DNA som kan undersökas med dagens moderna teknik. Ändå har man inte kunnat fastställa mördarens identitet. De här två historierna kan du läsa om i boken 'Olösta kriminalfall', där vi söker efter sanningen om allt från historiens mest berömda rymning till kejsar Napoleons död, som kan ha varit ett giftmord.


'Allt om Historia' tar med dig på en halsbrytande resa till svunna tider, så att du kan njuta av historiens största händelser. Följ med tillbaka i tiden – tillbaka till andra världskrigets frontlinjer, vikingarnas räder och egypternas gudsdyrkan. 'Allt om Historia' är för dig som vill veta mer om spännande och dramatiska händelser i det förflutna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone