Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Shenstonen rouva
Isbn: 978-87-2663-454-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Romance
Accessible since: September 2020
Narrator: Noora Vuorela
Length: 6 hours 54 minutes

Audiobook

Shenstonen rouva

Lady Myra Inglebyä kohtaa suuri suru. Hän saa kuulla miehensä menehtyneen sodassa – epäonnisesti oman puolen taistelutoverin virheen vuoksi. Leski vetäytyy suremaan Cornwallin kotiinsa. Inglebyn torkkuessa meren rannalla hän joutuu vuoroveden yllättämäksi, mutta onneksi apuun rientää lähistöllä majaileva Jim Airth.

Surun keskeltä nousee rakkaustarina, joka kuitenkin joutuu menneisyyden varjostamaksi. Pääsevätkö rakastavaiset yli historian painolastista vai onko suhde tuhoon tuomittu?

”Shenstonen rouvan” pohjalta on tehty samanniminen mykkäelokuva vuonna 1921.

Florence Louisa Barclay (1862?1921) oli englantilainen kirjailija, joka julkaisi 1900-luvun alkupuolella useita hyvin suosittuja romanttisia romaaneja. Teosten pohjalta on tehty myös elokuvia ja näytelmiä.


Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone