Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Livets teater
Isbn: 978-87-2653-979-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Feelgood
Tillgänglig sedan: september 2020

E-bok

Livets teater

Vilka möjligheter fanns det inte för en ung man i Göteborg? När John Hall tar över den framgångsrika affärsverksamhet hans far byggt upp börjar allt bra, men snart står det klart att verksamheten kommer att rämna under den unge Halls styre. John är inte alls intresserad av affärer utan spenderar hellre sin tid med att teckna och samla naturalier. Samtidigt är han alldeles för frikostig och detta leder till slut till att John förlorar allt. Hans bekväma liv som rik köpmansson glider honom ur händerna och hans en gång så ljusa framtid förbyts och förvrängs ...

"Livets teater" är en biografisk roman baserad på John Hall den yngres liv under det sena 1700-talet och det tidiga 1800-talet av författaren Evert Lundström.

Evert Lundström (1924-2004) var en svensk författare och översättare från Göteborg. Han debuterade som författare under eget namn 1952 med diktsamlingen "Leende handlare", men blev under sin karriär mer känd för sina historiska romaner, deckare och romaner i Göteborgsmiljö. Under pseudonymen Julius Bark skrev han också deckare tillsammans med författaren Jan Moen.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone