Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Kuka olisi uskonut
Isbn: 978-87-2657-767-9
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: September 2020
Narrator: Usva Kärnä
Length: 8 hours 8 minutes

Audiobook

Kuka olisi uskonut

Hämärä kuolemantapaus ravistelee maalaispaikkakunnan syksyä.

Majoitusyritys Hellevin Hovissa kesän kiireet hellittävät kuun käännyttyä syyskuulle, mutta pientä työyhteisöä ravistelee hyväsydämisen omistajan Hellevi Kasken vakava sairastuminen. Yhtiökumppani Kirsti Haapio on huolissaan, eikä murheita helpota Hellevin nuori sukulaisnainen. Sitten Hellevin Hovissa tapahtuu yllättävä kuolemantapaus.

Kuolema vaikuttaa itsemurhalta, mutta poliisi ei ole täysin vakuuttunut. Rikostutkintaan ja maalaiskylän elämään lisäväriä tuovat Ruotsista vierailulle saapunut sukulaispariskunta, naissankariksi osoittautuva helsinkiläisarkkitehti sekä kyläläisten vanha tuttu, lääkäri Mauri Yli-Viranto. Lehtien vaihtaessa väriä hauholaisten ihmissuhderintamalla tapahtuu, ja orastava parisuhde motivoi myös Kirstin neuvokasta tytärtä Ilonaa auttamaan poliisitutkinnassa – mahdollisesti ratkaisevalla tavalla.

Kuka olisi uskonut on toinen osa lämminhenkistä rikossarjaa, jossa pääosassa on hämäläisen Hauhon värikäs kyläyhteisö.Hanne Dahl on Anne Syrjän kirjailijanimi, joka tunnetaan tunnelmallisesta Hauho-kirjasarjastaan. Vanajaveden ääreltä kotoisin oleva Dahl asuu nykyisin Espoossa ja viettää paljon aikaa perheensä vapaa-ajan kodissa Hauholla.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone