Jump to content
The library informs: Koko kansa lukee - Hela folket läser 28.6.–30.7.2021 - e-kirjakampanja/e-bokskampanj. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Syyllinen syyllisempi syyttäjä
Isbn: 978-87-2657-772-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: September 2020
Narrator: Ville Kettunen
Length: 8 hours 20 minutes

Audiobook

Syyllinen syyllisempi syyttäjä

Kihlakunnansyyttäjä Merja Maisalalla on puoliso, kaksi lasta ja valtavasti kunnianhimoa. Työasiat hallitsevat ja perhe jää vähemmälle.

Eräänä harmaana aamuna meri huuhtoo ruumista pienen lounaissuomalaisen kirkonkylän rannassa. Rikosylikonstaapeli Hannula joutuu rikosta selvittäessään pohtimaan, mitä löytyy ihmisten ulkokuorten ja ovien takaa. Onko julkisivu aina tärkein? Ja tarvitseeko muista ihmisistä piitata? Myös lapsuuden merkitys aikuisiän valinnoissa nousee monen ajatuksen aiheeksi.

Hannulalle selviää pian, että Merja Maisalalla on palvova äiti ja vihamiehiä enemmän kuin ystäviä. Rikokseen syyllinen on saatava tilille teostaan, vaikka epäiltyjen perhesalaisuuksien penkominen ottaakin asianomaisissa koville.


Anneli Poukka on toiminut käräjätuomarina Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa. Hänen "Syyllinen, syyllisempi, syyttäjä" -kirjansa sijoittui Kouvolan dekkaripäivien kirjoituskilpailussa kuuden parhaan joukkoon vuonna 2006.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone