Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Vaiettu velka
Isbn: 978-87-2657-766-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Usva Kärnä
Length: 7 timmar 3 minuter

Ljudbok

Vaiettu velka

Kun kirjailija Karla Mantere kuulee Hauholla sijaitsevasta majoitusyritys Hellevin Hovista, hän päättää vetäytyä kesän ajaksi vuokramökin rauhaan viimeistelemään uutta kirjaansa. Samaan aikaan viereiseen Koivulinnaan majoittuu helsinkiläisjohtaja Aarni Pajasalmi seurueineen. Pajasalmen uurteille vetäytyneet kasvot muistuttavat miestä itseään elämän rajallisuudesta – ja vuosikymmenien takaisesta laiminlyönnistä, jonka hyvittäminen nousee tärkeämmäksi kuin mikään muu.

Idyllinen maalaismiljöö muuttuu rikospaikaksi, kun mökkikylän varvikosta löytyy tajuton nainen. Tutkintaa johtaa entiseen tapaan rikosylikonstaapeli Pirkka Juutilainen. Vyyhti vaikuttaa harvinaisen sekavalta, sillä siihen liittyy myös aiemmin Helsingissä sattunut rikos. Onneksi Hauholle kesätöihin tullut oikeustieteen ylioppilas Ilona Haapio on jälleen kerran nokkeluudellaan suureksi avuksi poliisille.

'Vaiettu velka' on suositun Hauho-dekkarisarjan kolmas osa.


Hanne Dahl (Anne Syrjä) on kirjoittanut moniosaisen Hauholle sijoittuvan dekkarisarjan. Dahl on opiskellut Helsingin yliopistossa germaanista filologiaa, suomen kieltä, kotimaista kirjallisuutta ja sosiologiaa. Työuransa hän on tehnyt lääketeollisuudessa.

Hauho-sarjan juonirikkaat dekkarit kertovat rikosten ohella hämäläisen kyläyhteisön iloista ja suruista.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone