Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Vaiettu velka
Isbn: 978-87-2657-766-2
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery True Crime
Accessible since: October 2020
Narrator: Usva Kärnä
Length: 7 hours 3 minutes

Audiobook

Vaiettu velka

Kun kirjailija Karla Mantere kuulee Hauholla sijaitsevasta majoitusyritys Hellevin Hovista, hän päättää vetäytyä kesän ajaksi vuokramökin rauhaan viimeistelemään uutta kirjaansa. Samaan aikaan viereiseen Koivulinnaan majoittuu helsinkiläisjohtaja Aarni Pajasalmi seurueineen. Pajasalmen uurteille vetäytyneet kasvot muistuttavat miestä itseään elämän rajallisuudesta – ja vuosikymmenien takaisesta laiminlyönnistä, jonka hyvittäminen nousee tärkeämmäksi kuin mikään muu.

Idyllinen maalaismiljöö muuttuu rikospaikaksi, kun mökkikylän varvikosta löytyy tajuton nainen. Tutkintaa johtaa entiseen tapaan rikosylikonstaapeli Pirkka Juutilainen. Vyyhti vaikuttaa harvinaisen sekavalta, sillä siihen liittyy myös aiemmin Helsingissä sattunut rikos. Onneksi Hauholle kesätöihin tullut oikeustieteen ylioppilas Ilona Haapio on jälleen kerran nokkeluudellaan suureksi avuksi poliisille.

'Vaiettu velka' on suositun Hauho-dekkarisarjan kolmas osa.


Hanne Dahl (Anne Syrjä) on kirjoittanut moniosaisen Hauholle sijoittuvan dekkarisarjan. Dahl on opiskellut Helsingin yliopistossa germaanista filologiaa, suomen kieltä, kotimaista kirjallisuutta ja sosiologiaa. Työuransa hän on tehnyt lääketeollisuudessa.

Hauho-sarjan juonirikkaat dekkarit kertovat rikosten ohella hämäläisen kyläyhteisön iloista ja suruista.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone