Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Emme tienneet kun läksimme silloin…
Isbn: 978-87-2635-697-7
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner
Tillgänglig sedan: oktober 2020

E-bok

Emme tienneet kun läksimme silloin…

Kehuttu sotaromaani niskuroivan komppanian täyskäännöksestä.

Eletään jatkosodan asemasotavaihetta Pohjois-Suomessa vuonna 1943, ja uutena tulokkaana komppaniaan saapuva Eero Manelius ei arvaa mihin hän on joutumassa. Kolmas komppania ei nimittäin ole mikä tahansa komppania, vaan se on tunnettu hankalista miehistään. Karkureista, purnaajista ja vastaanväittäjistä… Manelius pääsee seuraamaan aitiopaikalta, kuinka komppanian uusi päällikkö, kovana luuna tunnettu kapteeni Perola pyrkii saamaan miehiinsä taistelutahtoa. Ja tahtoa on todella löydyttävä, sillä vihollinen kiihdyttää sotatoimiaan ja pian edessä on raju hyökkäys.

"Vain harvoin nousee enää suomalaisen, ehtymättömän sotakirjallisuuden massasta esille poikkeava teos. Tässä on sellainen." - Veikko Junnila (aikalaisarvio)

Jorma Kurvinen (1931–2002) oli suomalainen kirjailija, joka tunnetaan erityisesti "Susikoira Roi" -nuortenkirjasarjasta. Kurvinen julkaisi myös aikuisten romaaneja. Hän työskenteli toimittajana Uudessa Oulussa ja kaunokirjallisuutta julkaisevassa Nyyrikissä, mutta jäi päätoimiseksi kirjailijaksi vuonna 1978. Kurvinen sai Valtion kirjallisuuspalkinnon kolmesti.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone