Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Tolv hjärtan till jul: femte dejten
Isbn: 978-91-5150-366-0
Publisher: Tiden förlag
Category:
Novels Feelgood
Accessible since: October 2020

E-book

Tolv hjärtan till jul: femte dejten

En charmig, rolig och romantisk julserie som förenar moderna dejtingdilemman med klassisk brittisk feelgood. För alla som älskar Jenny Colgan, The Holiday och Gilmore Girls!

När Kate flyttade hem till byn Blexford för att hjälpa sin sjuke far hade hon inte tänkt stanna. Men fyra år senare är hon kvar. Hon har ett intressant jobb, bästa vänner på plats och hon som älskar att baka hjälper ofta barndomsvännen Matt på hans kafé. Hon är singel och trivs alldeles utmärkt med det, ändå är det något som saknas. Så när en vän vill anmäla henne till en dejtingtjänst tackar hon ja. Under veckorna före jul går Kate på tolv dejter med tolv olika män - ivrigt påhejad av hela byn. Medan snön faller blir den skeptiska Kate alltmer säker på att hon hittat kärleken. Men kan det verkligen vara så enkelt?

Avsnitt 5. Ett tekniskt problem i dejtingappen leder till att Kate blir matchad med fel person. När hon hamnar i knipa under dejtkvällen kommer ett bekant ansikte till hennes undsättning.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone