Jump to content
The library informs: Obs. Samlingen minskar. Huom. Kokoelma pienenee
Cover for Supermamsen: om livet som pedagog och förälder till barn med särskilda behov
Isbn: 978-87-2669-581-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Memoirs & Biography Medicine & Health House & Home
Accessible since: October 2020
Narrator: Malin Rømer Brolin-Tani
Length: 5 hours 35 minutes

Audiobook

Supermamsen: om livet som pedagog och förälder till barn med särskilda behov

Trebarnsmamman som genom sin blogg gjort sig känd som @supermamsen skriver om livet som förälder till barn med NPF-diagnoser (neuropsykiatriska funktionsnedsättningar). Det var sommaren 2015 som hon, en uppgiven mamma, startade bloggen med det ironiska namnet Supermamsen, som en slags egenterapi. Vid den tidpunkten var familjelivet tufft. Hennes äldsta barn hade precis fått sin Aspergerdiagnos efter att ha blivit utmattad och varit hemma från skolan i åtta månader. Efter det har alla tre barn blivit diagnostiserade med NPF-diagnoser och familjen kämpar ständigt med barnens skolgång och för att få vardagen att gå ihop.

Supermamsen har skrivit den bok som hon själv önskade funnits där när hennes familj haft det som tuffast. Förhoppningen är att kunna ge stöd till dem som lever liknande liv, men också att boken ska leda till ökad samsyn mellan vårdnadshavare och pedagoger/skolledare.

Supermamsen är ett alias sprunget ur författarens blogg med samma namn (@supermamsen). Bloggen har funnits sedan 2015 och handlar om rollen som förälder till barn med NPF-diagnoser. Till yrket är Supermamsen lärare i fritidshem. Supermamsen - om livet som pedagog och förälder till barn med särskilda behov är hennes debutbok.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone