Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Game of Thrones
Isbn: 978-95-2351-411-9
Förlag: Into Kustannus
Kategori:
Konst, musik, teater, film
Tillgänglig sedan: oktober 2020
Uppläsare: Aarne Linden
Length: 13 timmar 12 minuter

Ljudbok

Game of Thrones

Sen piti olla mahdotonta. Niin kirjailija George R. R. Martin kaiken suunnitteli. Tulen ja jään laulu -kirjasarja ei millään ilveellä taipuisi filmattavaksi. Toisin kävi.

Katastrofaalisen alun jälkeen Game of Thronesista kasvoi 2010-luvun jättimenestys ja katsojien palvoma fantasiasarja. HBO:n tuottama tv-sarja on tehnyt historiaa monella saralla: se on kerännyt ruutujen ääreen ennätysyleisön, se on kahminut Emmy-palkintoja ja siitä on tullut paitsi populaarikulttuurin johtotähti myös kriitikoiden lempilapsi. Samalla Game of Thrones on luonut omalakista draamaa ja viitoittanut tietä tv-sarjojen huimalle nykysuosiolle.

Miten kaikkien aikojen menestynein tv-sarja syntyi? HBO:n tuella tehdyssä Game of Thrones -kirjassa seurataan ikonisen tv-sarjan tuotantovaiheita aina sen syntymästä loppuhuipennukseen saakka ja kuullaan merkittäviä tarinoita kulissien takaa.

Haastateltavien joukossa ovat Game of Thronesin fantasiamaailman luonut George R. R. Martin, tv-sarjan käsikirjoittajat David Benioff ja D. B. Weiss, näyttelijät Kit Haringtonista Emilia Clarkeen sekä koko tuotantotiimi. Kiehtovia käänteitä täydentävät ennenjulkaisemattomat valokuvat.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone