Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Svit 740
Isbn: 978-87-2675-467-4
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Anders Mathlein
Length: 7 hours 45 minutes

Audiobook

Svit 740

Burt Kobbat får äntligen vila huvudet mot den efterlängtade huvudkudden. Sömnen välkomnar honom, men det tar inte många sekunder innan han rycks upp en högljudd telefonsignal. Det läcker på kärnkraftverket Lovisa och han är den enda på redaktionen med tillräckligt vass penna för att ta sig an uppdraget. Yrvaken, men som alltid redo för uppdrag.

Det läckande kärnkraftverket leder till än mer brännande nyheter att täcka. Samtidigt som Finland går mot presidentval. Burt Kobbat får skjuta på en god natts sömn på obestämd framtid.

Staffan Bruun, född 1955 i Helsingfors, är en finlandssvensk författare och journalist. Han har tidigare varit korrespondent för både Aftonbladet och Expressen och har mottagit Snöspaden och Topeliuspriset, båda för sitt journalistiska arbete. Som skönlitterär författare har han bland annat skrivit en rad populära deckarromaner om journalisten Burt Kobbat.

Serien om Burt Kobbat följer stjärnreportern och utspelar sig i framtiden. De är thrillers som går i satirens tecken och oftast handlar om ämnen tagna direkt från löpsedlarna.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone