Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Pelimies
Isbn: 978-87-2658-436-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: November 2020
Narrator: Karri Karjalainen
Length: 34 minutes

Audiobook

Pelimies

Iäkkäältä poliisilta meinaa mennä kahvit väärään kurkkuun sanomalehteä lukiessa. Entisen taparikollisen Voitto Grönin kuva komeilee sanomalehden sivuilla, mutta ei todellakaan rikosuutisissa. Grön on tätä nykyä evankelista ja houkuttelee ihmisiä kuuntelemaan jumalan sanaa. Poliisi alkaa muistella, kuinka tutustui taitavaan huijariin jo 1970-luvulla.

Hän ei kuitenkaan aavista, että heidän tiensä tulevat kohtaamaan jälleen – onko Grön sittenkään pysynyt kaidalla tiellä?

'Pelimies' on osa minidekkarit-sarjaa. Sarja sisältää kuusi itsenäistä dekkaria maan ykköskirjailijoita.

Harri Nykänen (s. 1953) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikoskirjallisuutta. Nykänen työskenteli pitkään Helsingin Sanomien rikostoimittajana. Hänet tunnetaan erityisesti Raid-nimisen rikollisen elämästä kertovasta Raid-kirjasarjasta. Raidista on tehty myös tv-sarja vuonna 2000 sekä elokuva vuonna 2003.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone