Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Yhteiset salaisuutemme
Isbn: 978-91-5075-921-1
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Yhteiset salaisuutemme

Kertomus kahden elämän yhteenkietoutumisesta.
Alex Bradley työskentelee sisäministeriössä. Hänen työnsä tuntui pääosin koostuvan siitä, että hän esti ihmisiä pääsemästä maahan. Työ oli tuskallisen samanlaisena toistuvaa. Alexin ei tarvinnut muuta kuin lukea anomukset läpi ja varmistaa, että hakija oli pannut rastit oikeisiin ruutuihin, ennen kuin hän lähetti kaikki oikein täytetyt hakemukset käsittelyketjun seuraavaan vaiheeseen.
Sitten tuli poikkeava anomus. Sen täytyi olla typerin kirje, jonka Alex oli nähnyt monena vuotenaan sisäministeriössä - ja se teki siitä oudon kiehtovan. Ja se oli luultavasti syy, miksi hän siitä huolimatta, että tiesi esimiehensä todennäköisesti hylkäävän hakemuksen, toivotti Nadia Osipovalle kaikkea hyvää ja siirsi hakemuksen käsittelyketjun seuraavaan vaiheeseen.
Alexin työn olisi pitänyt olla tehty, mutta kohtalo heittää Nadian sattumalta pubissa samaan pöytään hänen kanssaan...


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone