Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Skandaalien lordi
Isbn: 978-91-5075-647-0
Publisher: Harlequin
Category:
Novels Romance
Accessible since: November 2020

E-book

Skandaalien lordi

Lordi Hawksmooria rakastavat niin rikkaat kuin köyhät! Jotkut luulevat häntä onnenonkijaksi, naiset haluavat hänet omakseen, miehet toivovat hänen kuolemaansa. Hän ei häviä koskaan. Nyt hän on iskenyt silmänsä nuoreen Catherineen, joka osoittautuu pelottavan rohkeaksi hänkin.

Alkaa huikea romanttinen peli, joka etsii voittajaa. Lontoo on vaipunut moraalittomaan rappioon. Debytantti Catherine ei kauan hämmästele elämää ympärillään, vaan pian hän tietää kaikesta kaiken ja myös puuttuu asioihin.

Voiko Catherine olla varma lordi Hawksmoorin motiiveista? Olisiko lordilla sydäntä rakastaa häntä eikä vain hänen rahojaan? Onko hän todella löytänyt sankarinsa vai tehnyt sopimuksen paholaisen kanssa?


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone