Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Ilmiantaja
Isbn: 978-91-7719-325-8
Förlag: HarperCollins Nordic
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: december 2020
Uppläsare: Jarmo Mäkinen
Length: 11 timmar 43 minuter

Ljudbok

Ilmiantaja

New York 1960-luku

Nuori mies Vincent Giordano korotetaan uusiin asemiin Locatellin mafiaperheessä. Hänen on näytettävä, mihin hän todella pystyy. Ensimmäinen tehtävä on tappaa ilmiantaja. Hän tekee työnsä. Ei kysele. Ei sääli. Ei kadu. Mafiaperhe on tästä lähtien hänen perheensä.

Tapahtuu nyt Norjassa

Fredrikstadissa löydetään kaupungin rikkain mies murhattuna. Teko kuohuttaa kaikkia. Tutkimuksen johtoon kutsutaan rikospoliisista Anton Brekke. Peloton ja häikäilemätön peluri niin pokeripöydässä kuin poliisiorganisaatiossa. Kuulusteluissa ja päätöksenteossa hän on älykäs ja kylmäverinen - tarkka huomioimaan pienimmätkin seikat. Anton Brekke epäilee murhan takana olevan taloudelliset motiivit. Lähtökohtaisesti epäilyn kohteina ovat kaikki murhatun liikemiehen kumppanit.

Tutkimusten edetessä kaksi aikakautta ja kaksi tapahtumapaikkaa alkavat nivoutua yhteen: New York ja Fredrikstad. Lopulta poliisiopiskelija-harjoittelija, jonka Brekke ottaa tutkimuksiin mukaan vähäiseksi avustajaksi, huomaa yllättävän seikan, jonka avulla tutkimuslangat sitoutuvat yhteen. Todellinen syyllinen paljastuu. Poliisille tulee kiire estää syyllisen seuraava kohtalokas liike.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone