Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Lennon – Rocktähden elämä, rakkaudet ja kuolema
Isbn: 978-95-2364-119-8
Publisher: Aula & Co
Category:
Memoirs & Biography
Accessible since: January 2021
Narrator: Markus Järvenpää
Length: 18 hours 20 minutes

Audiobook

Lennon – Rocktähden elämä, rakkaudet ja kuolema

John Lennonin kuolema 8. joulukuuta 1980 pysäytti miljoonat ihmiset ympäri maailman. Tiedämme kaikki, kuka hänet ampui, mutta kuka, tai mikä, hänet varsinaisesti tappoi? Milloin ”oikea” Lennon kuoli? Lesley-Ann Jones käy huolella läpi Lennonin taustat, elämän ja uran, setvii sekä kohokohdat että ongelmat ja pohtii mikä johti siihen, että hänet ammuttiin kuoliaaksi kotitalonsa edessä.

Jones kuvaa tarkasti ja herkästi Lennonin musiikkia ja elämää tukeutuen muun muassa silminnäkijöiden lausuntoihin ja ennen julkaisemattomiin valokuviin. Hän on vuosien varrella haastatellut lukuisia Lennonin lähipiiriin kuuluneita ihmisiä ja ammentaa uutta tietoa heidän ajatuksistaan. Ääneen pääsevät niin Paul McCartney, ensimmäinen vaimo Cynthia ja heidän poikansa Julian, entinen tyttöystävä May Pang kuin Andy Peebles, viimeinen brittitoimittaja joka haastatteli Lennonia vain muutamaa päivää ennen tämän kuolemaa.

Tämä vangitseva elämäkerta paljastaa vihdoin, mistä oli kyse mysteerissä nimeltä John Lennon.

Lesley-Ann Jones on brittiläinen kirjailija ja legendaarinen rock-toimittaja. Hän on kirjoittanut elämäkerrat mm. Freddie Mercurystä, David Bowiesta, Marc Bolanista -- ja itsestään.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone