Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Kuin varjo kuvastimessa
Isbn: 978-87-2674-967-0
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Romantik
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Kuin varjo kuvastimessa

Suomalais-intialainen Gita asuu Ranskassa André-nimisen puolisonsa kanssa. Suhde ei kuitenkaan ole täysin mallillaan, sillä aviopuolison sijaan Gitan ajatukset täyttää muuan Nicolás – mies, jonka Gita on tavannut vuosia sitten ja jota hän ei ole voinut unohtaa. Nicolás on taistellut yhdessä Che Guevaran kanssa Kuubassa; miehen historia on äärimmäisen kiinnostava. Niinpä Gita haluaa matkustaa Kuubaan, kirjoittaa kirjan Nicolásista sekä ottaa selvää, onko heidän välillään edelleen kemiaa.

Nina Banerjee-Louhija (s. 1940) on suomalainen kirjailija, jonka isä oli intialainen ja äiti suomalainen. Banerjee-Louhija on koulutukseltaan lääkäri, mutta hän on työskennellyt jo pitkään ensisijaisesti kirjailijana. Hän on julkaissut uransa aikana mittavan määrän kirjallisuutta niin aikuisille kuin myös lapsille.

Aistikkaissa Gita Royn elämästä kertovissa romaaneissa liikutaan niin Intian auringon alla kuin myös Suomessa ja Ranskassa. Kirjailija Nina Banerjee-Louhija on myöntänyt, että Gita Roy on hänen alter egonsa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone