Jump to content
The library informs: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Vaarallinen rakkaus
Isbn: 978-87-2682-210-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: February 2021
Narrator: Jarmo Mäkinen
Length: 4 hours 3 minutes

Audiobook

Vaarallinen rakkaus

Eläkkeellä oleva Pankinjohtaja on päättänyt pistää pystyyn kunnon ryyppäjäiset. Seurana ovat Kunnansihteeri ja Opettaja. Viina virtaa läpi yön – nyt pidetään hauskaa ja saunotaan! Aamulla Pankinjohtajan poika tulee käymään, ja häntä odottaa järkyttävä näky. Isän eteisessä makaa nimittäin eloton nainen alusvaatteisillaan. Mitä oikein on tapahtunut? Porukka päättää, että ruumiista on päästävä eroon.

Vanhasta navetasta löytynyt naisen ruumis sekoittaa Kaakonetsivien, Unto Hakkaraisen ja Asseri Valon, loman. Miehet ovat saapuneet Pohjanmaalle Puukkofestivaaleille, mutta joutkuvatkin yllättäen selvittämään murhaa.

Heleena Lönnroth (s. 1947) on suomalainen kirjailija, joka kirjoittaa erityisesti rikosromaaneja. Lönnroth työskenteli pitkään kirjastonhoitajana sekä kirjastotoimenjohtajana Kotkassa. Hänen esikoisromaaninsa "Noitapussista kurkistaa kuolema" julkaistiin vuonna 1992.

Kaakonetsivät Unto Hakkarainen ja Asseri Valo saattavat kyllä olla eläkeikäisiä miehiä, mutta tämä ei yksityisetsivien vauhtia hidasta. Yhdessä ystävykset ovat valmiita selvittämään mitä monimutkaisimpia rikoksia, jotka kuljettavat heitä ympäri maailman.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone