Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Mysteriet med fotografiet
Isbn: 978-87-2678-712-2
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: februari 2021

E-bok

Mysteriet med fotografiet

När 29-åriga Evita Klanglind kör ombord på färjan som ska ta henne till Sassnitz, gör hon det med viss ambivalens. Göran hade nyligen lämnat henne för en annan kvinna och hennes mor hade nyligen gått bort, och kvar hade Evita lämnats med en känsla av tomhet och förvirring. Så, egentligen hade hon väl inte så mycket att förlora på att resa till Tyskland? Men ändå snurrade tankarna. Det var när Evita gick igenom sin mammas tillhörigheter som hon hittade ett skrin innehållandes ett fotografi och ett brev - från avsändare Helmuth Müller. Hon behövde bara lägga ihop ett plus ett för att förstå att den där Helmuth med största sannolikhet är hennes biologiska far. Den man som hennes mamma envist vägrat berätta om och som Evita nu bestämt sig för att resa till Tyskland för att hitta...

'Mysteriet med fotografiet' av Bertil Falk är en av novellerna i antologin 'Ensam hemma', skrivna av Novellmästarna (2019).

Bertil Falk (1933-) är journalist, författare, filmare och förläggare. Han har bland annat arbetat som reporter på tidningen Kvällsposten, som scripwriter på TV3:s nyhetsredaktion i London och drivit företaget Zen Zat AB. Som författare har han skrivit en lång rad deckare, thrillers, science fiction-böcker och noveller. 2018 tilldelades han Oliver Twist-priset av föreningen Novellmästarna.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone