Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Kuolema Punkaharjulla
Isbn: 978-87-2678-061-1
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 3 timmar 54 minuter

Ljudbok

Kuolema Punkaharjulla

Kun Lasse Lehtiö ja hänen puolisonsa Riitta Vanhanen saapuvat Punkaharjulle, molemmat odottavat edessä siintävää rentouttavaa kesälomaa. Onhan Vanhasen ystävä Kerttu Heikkilä lähtenyt kesäksi Espanjaan ja tarjonnut huvilaa pariskunnan käyttöön.

Lehtiö ja Vanhanen pääsevät nopeasti mukaan huviloiden viehättäviin kesäperinteisiin. Idylli ei kuitenkaan kestä pitkään, sillä eräissä kesäjuhlissa tapahtuu mystinen kuolema. Juhlien isäntä Toni Grönqvist siemaisee viskiä ja seuraavana hetkenä hän makaa maassa kuolleena.

Lomailu saa riittää rikostutkijoina kunnostautuneille Lehtiölle ja Vanhaselle. He päättävät auttaa paikallista poliisia Klaus Karppelaa selvittämään, mitä Grönqvistille oikein tapahtui.

Matti Rautiainen on suomalainen dekkaristi, joka on julkaissut neljä romaania. Esikoisromaaninsa "Lallin perintö" Rautiainen julkaisi vuonna 2013. Rautiainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori.

Rikostutkija Lassi Lehtiö on mies, jonka eteen sattuu jatkuvasti toinen toistaan mystisempiä murhatapauksia. Onneksi Lehtiön ei kuitenkaan tarvitse ratkoa rikoksia yksinään, vaan hän saa apua terävä-älyiseltä naisystävältään Riitta Vanhaselta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone