Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Galleria Murha
Isbn: 978-87-2678-063-5
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Deckare & spänning True Crime
Tillgänglig sedan: februari 2021
Uppläsare: Panu Vauhkonen
Length: 4 timmar 15 minuter

Ljudbok

Galleria Murha

Kuhmolainen kunnallispoliitikko Manfred Kilpinen juo itsensä kovaan humalaan sukulaispoikansa Göranin mökillä. Niin kovaan, että Kilpinen paljastaa Göranille jotain ennennäkemätöntä – paperin, joka kulkee nimellä "Tiitisen lista". Kun Manfred yllättäen hyppää autonrattiin, lopputulos ei ole toivottava. Mies ajaa ojaan ja kuolee. Göran ei vielä tiedä, että myös hänen henkensä on suuressa vaarassa.

Rikostutkija Lasse Lehtiöllä ja hänen naisystävällään Riitta Vanhasella on vastassa monimutkainen rikosvyyhti, jonka selvittäminen vie parivaljakon keskelle pikkukaupungin synkkiä salaisuuksia.

Matti Rautiainen on suomalainen dekkaristi, joka on julkaissut neljä romaania. Esikoisromaaninsa "Lallin perintö" Rautiainen julkaisi vuonna 2013. Rautiainen on koulutukseltaan kasvatustieteiden tohtori.

Rikostutkija Lassi Lehtiö on mies, jonka eteen sattuu jatkuvasti toinen toistaan mystisempiä murhatapauksia. Onneksi Lehtiön ei kuitenkaan tarvitse ratkoa rikoksia yksinään, vaan hän saa apua terävä-älyiseltä naisystävältään Riitta Vanhaselta.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone