Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Merirosvolaivurin aarre
Isbn: 978-87-2665-824-8
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Noveller Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: april 2021

E-bok

Merirosvolaivurin aarre

New Yorkissa asuva Jukka Korppi, entinen muukalaislegioonalainen ja Suomen armeijan kapteeni, päättää lopettaa uuden työn etsimisen ja palata Suomeen viidentoista vuoden jälkeen. Hän kuitenkin pyörtää pian päätöksensä, kun hänen vanha ystävänsä kertoo Kuuban rannikolle piilotetusta merirosvon aarteesta. Mitä muutakaan hän voi tehdä kuin tarttua tilaisuuteen ja lähteä mukaan aarteen metsästykseen?

"Merirosvolaivurin aarre" on yksi samannimisen jännitystarinakokoelman tarinoista. Seikkailukertomukset vievät lukijan ympäri maailmaa paikkoihin, joissa sattuu ja tapahtuu kummia. Nimikkokertomuksen lisäksi kokoelma sisältää muun muassa novellit "Kohtalo" ja "Murha vankilassa".


Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lähtien.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone