Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Merirosvolaivurin aarre
Isbn: 978-87-2665-824-8
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Crime & Mystery
Accessible since: April 2021

E-book

Merirosvolaivurin aarre

New Yorkissa asuva Jukka Korppi, entinen muukalaislegioonalainen ja Suomen armeijan kapteeni, päättää lopettaa uuden työn etsimisen ja palata Suomeen viidentoista vuoden jälkeen. Hän kuitenkin pyörtää pian päätöksensä, kun hänen vanha ystävänsä kertoo Kuuban rannikolle piilotetusta merirosvon aarteesta. Mitä muutakaan hän voi tehdä kuin tarttua tilaisuuteen ja lähteä mukaan aarteen metsästykseen?

"Merirosvolaivurin aarre" on yksi samannimisen jännitystarinakokoelman tarinoista. Seikkailukertomukset vievät lukijan ympäri maailmaa paikkoihin, joissa sattuu ja tapahtuu kummia. Nimikkokertomuksen lisäksi kokoelma sisältää muun muassa novellit "Kohtalo" ja "Murha vankilassa".


Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut, joita julkaistiin 1940-luvulta lähtien.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone