Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Ilonhilaaja
Isbn: 978-87-2694-173-9
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Humor
Tillgänglig sedan: maj 2021
Uppläsare: Markus Bäckman
Length: 6 timmar 36 minuter

Ljudbok

Ilonhilaaja

Kyrönsarven kunnan ansioitunut verojohtaja Kosti Korvensuo on jäämässä eläkkeelle. Naisvaltaisella alalla Kosti on saanut huomata, etteivät kaksimieliset vitsit olekaan enää yhtä hauskoja kuin hänen nuoruudessaan. Eteen lävähtää huomautus naispuoliselta esimieheltä.

Samaan aikaan Donald Trump valitaan Yhdysvaltain presidentiksi. Kosti Korvensuo pohtii, miksi Trumpin kaltainen tunnettu seksuaalinen ahdistelija saa maailman vaikutusvaltaisimman pestin, kun Kosti itse ei saa edes vähän puristaa naisia takapuolesta ilman rangaistusta.

Kun Korvensuo jää eläkkeelle, aukeaa mahdollisuus ehdokkuudelle kunnallisvaaleissa. Miten työvuosien käytös vaikuttaa äänestäjien mieliin?

Panu Rajalan satiirinen romaani hilaa väkisin ilon pintaan ajankohtaisten aiheiden parissa.

Panu Rajala on suomalainen kirjailija ja tutkija. Koulutukseltaan hän on filosofian tohtori. Rajala on toiminut muun muassa MTV Oy:n teatteripäällikkönä, Hiidenkivi-lehden päätoimittajana sekä Tampereen yliopistossa teatterin ja draaman tutkimuksen professorina. Rajala on työskennellyt myös teatteriohjaajana sekä elokuvan parissa dramaturgina. Hänen laaja kirjallinen tuotantonsa käsittää mm. useita elämäkertoja tunnetuista suomalaisista kulttuuripersoonista.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone