Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Aukko pensasaidassa
Isbn: 978-87-2693-976-7
Publisher: Saga Egmont
Category:
Crime & Mystery
Accessible since: May 2021
Narrator: Julius Chavez
Length: 3 hours 1 minute

Audiobook

Aukko pensasaidassa

Eletään 1940-lukua. Kesäkoti Mäntylä on ollut jo vuosikymmenen ajan pääkaupunkilaisten suosima kesänviettopaikka. Tänäkin kesänä Mäntylään on kerääntynyt moninainen joukko ihmisiä, joista osa on taiteilijoita ja osa puolestaan vaikuttaa liike-elämässä. Kesäkodin rauha kuitenkin särkyy, kun talon keittäjätär Miina ryhtyy väittämään, että talossa kummittelee. Onhan Miina kuullut talon yläkerrasta karmaisevia ääniä. Kesäkodin omistaja rouva Randén pitää Miinan juttuja höpsötyksinä. Vielä samana iltana yksi kesäkodin asukkaista löytyy mystisesti kuolleena – mitä kauneussalongin omistajalle rouva Venellille oikein tapahtui?

'Aukko pensasaidassa' on Kaarlo Erhon jännittävä salapoliisiromaani vuodelta 1944.

Kaarlo Arvid Erho (1905?1967) aloitti kirjallisen uransa kirjoittamalla sotamuistelmia, ja siirtyi myöhemmin salapoliisitarinoihin. Hän toimi myös toimittajana ja teatteriohjaajana. Kirjoittaessaan näytelmiä ja nuortenkirjoja Erho käytti myös salanimiä Kalle Rae ja Erik Karlsson.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone