Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Nunnat nukkuvat
Isbn: 978-87-2681-263-3
Förlag: Saga Egmont
Kategori:
Romaner Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: maj 2021

E-bok

Nunnat nukkuvat

Laatokan rannalla sijaitsee raunioluostari, joka toimii nykyisin vankilana. Paikan karuun historiaan liittyy "bolševistinen kirous", joka juontaa juurensa luostarissa tapahtuneeseen nunnien surmaamiseen. Luostariin on jäänyt Sisar Annuska, joka toistaa joka ilta varoituksensa nukkuvista nunnista. Kun luostarissa alkaa pian sattua kummia, paikalle pyydetään salapoliisi Klaus Karma, joka etsinnän edetessä kietoutuu syvälle luostarin verisen historian kiemuroihin - ja joutuu ottamaan varoitukset tosissaan.

Outsiderin eli Aarne Haapakosken Nunnat nukkuvat (1942) on Venäjälle sijoittuva selkäpiita karmiva jännitysromaani, jossa seikkailee rakastettu salapoliisi Klaus Karma.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut 1940-luvulta lähtien.

Klaus Karma on älykäs ja omaperäinen arkkitehti, joka on kunnostautunut myös salapoliisina. Karma-sarjassa hän seikkailee rikosten ja murhamysteerien maailmassa 1900-luvun alun Suomessa.


Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone