Jump to content
The library informs: Om det inte går att låna så kan det bero på att månadens budget är använd. Försök på nytt senare./ Jos lainaaminen ei onnistu, se voi johtua siitä, että palveluun tarkoitettu rahasumma tälle kuukaudelle on käytetty. Kokeile uudelleen myöhemmin. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Postimestari ja hänen tyttärensä
Isbn: 978-87-2694-174-6
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Short stories Historic facsimile
Accessible since: May 2021
Narrator: Ritva-Liisa Elivuo
Length: 40 minutes

Audiobook

Postimestari ja hänen tyttärensä

Komea hussaarikapteeni Minski saapuu postimestarin luokse. Häntä palvelee mestarin tytär, kaunis Dunja, joka herättää Minskin huomion. Dunja on kypsä ja kohtelias, eikä Minski ole ainoa mies, joka suo hänelle huomiotaan.

Minski valittelee sairautta, joten Dunja päätyy pitämään hänestä huolta. Vastineeksi postimestarin ja hänen tyttärensä vieraanvaraisuudesta Minski lupaa ottaa Dunjan lyhyelle matkalle upeissa kärryissään. Postimestari ja Dunja suostuvat.

Postimestari odottaa tytärtään takaisin turhaan. Onko hussaari vienyt Dunjan? Alkaa tunteikas etsintä ja epätoivoinen takaa-ajo. Löytääkö postimestari tytärtään koskaan?

Aleksandr Puškin (1799-1837) on yksi venäläisen kirjallisuuden suurimmista nimistä. Puškinin laajaan tuotantoon kuuluu venäläisen kultakauden helmiä, kuten 'Jevgeni Onegin', 'Patarouva' ja 'Kapteenin tytär'.

Listen to sample
Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Smartphone