Jump to content
The library informs: Koko kansa lukee - Hela folket läser 28.6.–30.7.2021 - e-kirjakampanja/e-bokskampanj. Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Cover for Ondurmannin keisari
Isbn: 978-87-2682-505-3
Publisher: Saga Egmont
Category:
Novels Crime & Mystery
Accessible since: June 2021

E-book

Ondurmannin keisari

Seikkailija Pekka Lipponen ja hänen uskollinen kumppaninsa Kalle-Kustaa Korkki seikkailevat tällä kertaa Sudanissa. Pekka on saanut isänsä työtoverilta Lapatossulta perinnöksi Ondurmannin kokonaisen keisarikunnan. Lapatossulla on toki kaksitoista poikaa, mutta hän ei soisi näiden saavan keisarikuntaa omakseen. Ongelma on se, että pojat eivät ole perimysjärjestyksestä ollenkaan samaa mieltä ja lähettävätkin Pekalle pian uhkauksen. Mitä tapahtuukaan kun he pääsevät perille, ja onko Pekalla toivoakaan perintönsä noutamisesta?

Ondurmannin keisari (1957) on Outsiderin eli Aarne Haapakosken jännitysromaani, jossa tutut veijarit Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki seikkailevat Sudanissa.

Aarne Viktor Haapakoski (1904–1961), joka tunnettiin kenties parhaiten nimellä Outsider, oli suomalainen kirjailija ja toimittaja. Yli 2500 tarinaa uransa aikana kirjoittanut Haapakoski käytti runsaasti eri salanimiä. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat muun muassa Kalle-Kustaa Korkin seikkailut ja Pekka Lipposen seikkailut 1940-luvulta lähtien.

Pekka Lipponen ja Kalle-Kustaa Korkki ovat liikemiehiä, jotka ovat tottuneet matkustamaan ympäri maailmaa. Vaara vaanii kuitenkin yllättävissä paikoissa – edessä on kiperiä tilanteita niin New Yorkissa, Tokiossa kuin myös Pariisissa.


Log in to borrow

Information

Log in to borrow this title and view current loan status.
Read more here How to borrow

Supported platforms

PC/Mac

Tablet e-reader

Smartphone