Hoppa till innehållet
Biblioteket meddelar: Obs! Max 3 lån/vecka. Huom! Enintään 3 lainaa/viikko
Omslagsbild för Arbetsglädje - erotiska noveller
Isbn: 978-87-2672-600-8
Förlag: Cupido
Kategori:
Noveller Romantik Erotik
Tillgänglig sedan: juni 2021
Uppläsare: Margareta Fält
Length: 37 minuter

Ljudbok

Arbetsglädje - erotiska noveller

'Jag hälsar på mina kollegor och slår mig ned vid skrivbordet. Plockar upp de papper som jag inte hade tid att titta på igår och kastar en blick över det stora kontorslandskapet. Var är du? I morse höll jag på att missa bussen för att jag spenderade så mycket tid på att välja kläder. Det har blivit så. Tidigare var jag snabb på morgonen och kastade på mig vad jag fick tag i, kastade i mig frukosten och stack. Nu är allt annorlunda. På grund av dig...

Jag misstänker att du är på väg hit innan jag får syn på dig. Känslan i magen säger mig det. Först när din skugga faller över mitt skrivbord tittar jag upp. Du låtsas granska en ekonomisk kalkyl medan du kämpar med att få av dig dina skor under skrivbordet. Din strumpklädda fot kommer glidande upp över mitt ben. Jag andas tungt och stirrar på datorskärmen. Tack gode gud att jag tog på mig stay-ups idag.

Hur ska detta sluta?'

Läs även 'No falls - no balls'.


Sedan 1984 har Cupido gett ut ett magasin i veckan sprängfyllt med sexhistorier och informativa artiklar om sexualitet och njutning utan moraliska pekpinnar eller skammande. Alla är välkomna i Cupidos universa, och alla finns representerade. det är läsarna själva som skriver novellerna i magasinet och de kommer garanterat få dig att rodna. Vardagens sexliv blir allt annat än ordinärt när Cupidos läsare behandlar ämnet och levererar historier fulla av glädje, lekfullhet och njutning.

Provlyssna
Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Smartphone